Με κάθε επισημότητα ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στη Θήβα

 

Η Θήβα τίμησε και φέτος την 21η Νοεμβρίου, Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματούχων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπροσώπων της δημοτικής αρχής.

Το πρωί τελέσθηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από αξιωματικό του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, τον περιφερειακό σύμβουλο, κ. Σπυρίδωνα Νικολάου ως εκπρόσωπο του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς και διοικητή του ΚΕΠΒ, ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Ζήση και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων και Εφέδρων Αξιωματικών Θήβας «Ο Ιερός Λόχος», κ. Δημήτριο Μπατσιούλα.


«Η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί ημέρα γιορτής και εθνικής υπερηφάνειας. Είναι όμως και ημέρα μνήμης και τιμής εκείνων που θυσιάσθηκαν για την υπεράσπιση της πατρίδας και της ελευθερίας. Η ευγνωμοσύνη είναι το ελάχιστο που τους οφείλουμε. Ταυτόχρονα, η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα διπλής εορτής για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, καθώς εορτάζουμε τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου. Χρόνια Πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις, Χρόνια Πολλά στους Έλληνες!», τόνισε στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Αναστασίου.

Μεταξύ άλλων, στους εορτασμούς παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργος Παπασπύρου, ο αντιδήμαρχος Πλαταιών, κ. Αλέξης Φίλης, και ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Αποστόλης Δαγδελένης.




Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά