Οικονομική Αποζημίωση Περιπόλων Πυρασφάλειας και Ασκήσεων

 

              Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, κατόπιν παραπόνων συναδέλφων-μελών μας που του θερινούς μήνες συμμετείχαν σε περίπολα πυρασφαλείας για την επιτήρηση και παρατήρηση σε δασώδεις περιοχές, ενημερώνει ότι, η εν λόγω οικονομική αποζημίωση των συναδέλφων-μελών μας παραμένει απλήρωτη έως τώρα.

             Σύμφωνα με το (α) σχετικό αρ.7 παρ.3 οι συνάδελφοι-μέλη μας δικαιούνται οικονομική αποζημίωση όλες τις ημέρες που εκτέλεσαν τα περίπολα πυρασφαλείας.

             Σύμφωνα με το (β) όμοιο αρ.9, ορίζεται το ποσό της ημερήσιας αποζημίωσης αλλά και το ποσοστό καταβολής αυτής. Επίσης, με το (α) όμοιο αρ.8 παρ.4 η ημερήσια αποζημίωση καταβάλλεται ακόμα και στις αυθημερόν μετακινήσεις του προσωπικού.

             Δυστυχώς η ενημέρωση που έχουμε από τους συναδέλφους μας είναι ότι, η οικονομική αποζημίωση συμμετοχής προσωπικού στην άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ» αλλά και άσκησης 4ημέρου μηνός Σεπτεμβρίου παραμένουν και αυτά απλήρωτα έως τώρα.

            Να επισημάνουμε ότι για την συμμετοχή του προσωπικού στην άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ» και στα περίπολα πυρασφάλειας μηνών Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, δεν έχουν γίνει οι ενέργειες για την έκδοση φύλλων πορείας, όπως έχει γίνει η έκδοση φύλλων πορείας για τα περίπολα πυρασφάλειας μηνών Ιουνίου και Ιουλίου και της άσκησης 4ημέρου μηνός Σεπτεμβρίου. Όμως η καταβολή οικονομικής αποζημίωσης είναι ακόμα σε εκκρεμότητα.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου σύμφωνα με όλα τα παραπάνω εκφράζει την έντονη ανησυχία και προβληματισμό της για την ΜΗ πληρωμή και ΜΗ έκδοση φύλλων πορείας έως τώρα στους συναδέλφους-μέλη μας, καθώς το εναπομείναν χρονικό διάστημα έως τέλους του έτους είναι 1,5 μήνας.

                  Επίσης, είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, για την κάθε δυνατή και ουσιαστική συνεργασία προς όφελος όλων των Στρατιωτικών συναδέλφων μας.

              Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου παραμένει πιστή στην διάθεση των συναδέλφων, ώστε να αναδείξει κάθε πρόβλημα και αδικία για να προβεί σε κάθε διεκδίκηση υπέρ του συνόλου του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

             Παρακαλούμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.)όπου κοινοποιείται το παρόν έγγραφο να προβεί στις όποιες ενέργειες για την μέριμνα του προσωπικού.

            

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά