«Χάλκινος» στο παγκόσμιο στρατιωτικό πρωτάθλημα πάλης ο Γιώργος Πρεβολαράκης!







Τεράστια επιτυχία για τον Γιώργο Πρεβολαράκη που σήκωσε την ελληνική σημαία ψηλά στο 35ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα. Ο Ελληνας πρωταθλητής σε μία πολύ δύσκολη διοργάνωση κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 82κ. ελληνορωμαϊκής.








Στην κατηγορία σχηματίστηκαν όμιλοι. Ο Πρεβολαράκης σημείωσε δύο νίκες και ισάριθμες ήττες και προκρίθηκε στον μικρό τελικό. Νίκησε τον Αρμένιο Βαρντανιάν και τον Σύριο Αλμαρντίνι, ενώ ηττήθηκε από τον Ρώσο Οζάεβ και τον Ιρανό Εσμαίλι

Με δύο νίκες προκρίθηκε στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο. Εκεί αντιμετώπισε τον Αμπντελακαρίμ από την Αλγερία και πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση επικράτησε με 4-2, εξασφαλίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.


Η επιτυχία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, καθώς συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι και πρωταθλητές Ευρώπης και αναμφίβολα πρόκειται μία ακόμα μεγάλη επιτυχία για την ελληνική Πάλη.

ufight.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά