Σαμοθράκη| Βρήκαν τον τρόπο κάποιοι να μην κάνουν υπηρεσίες όπως όλοι- Γινε ηλεκτρολόγος ή χτίστης

 




Η δυσαρέσκεια καλά κρατεί απο οτι φαίνεται στο ακριτικό μεν,αλλά πανέμορφο νησί του Νόμου Έβρου,την Σαμοθράκη!!!


Μετά τα παράπονα που έγινα αποδέκτης για την στάση Αξιωματικού του Ε.Σ. που κατέχει και θέση Διοικητή μονάδος, χθες έλαβα παράπονα για τις υπηρεσίες που εκτελούν κάποια συγκεκριμένα στελέχη.

Οπως μου μετέφεραν από την ομάδα ,που υπάρχει στο στρατόπεδο, για την συντήρηση κτιρίων, μόνο ένας δεν έκανε υπηρεσία, ο οποίος είναι ο ηλεκτρολόγος. Μετά τις αλλαγές Αξιωματικών, βρέθηκε στέλεχος να μην κάνει τον προβλεπόμενο αριθμό υπηρεσιών αλλά μόνο μία, με την δικαιολογία ότι είναι κτιστης!!!!
Όπως μεταφέρουν τα συγκεκριμένα στελεχη την ομάδα την απαρτίζουν και άλλα στελεχη τα οποία εκτελούν τον προβλεπόμενο αριθμό υπηρεσιών!! 
Εδώ τίθεται το ερώτημα έγινε κατα λάθος ή επίτηδες?

 Ο Διοικητής του Συντάγματος στον οποίο ανήκει η συγκεκριμένη ομάδα το γνωρίζει αυτό ή δεν φτάνουν και σε αυτον τα προβλήματα όπως σε άλλους Διοικητές Σχηματισμών!!!Πολλά προβλήματα δημιουργήθηκαν ξαφνικά στην ΤΔ 41ΣΠ μετά τις μεταθέσεις και μήπως θα ήταν καλό να πάρει θέση και ο Διοικητής της Μεραρχίας? Διότι τόσα χρόνια στην ΑΣΔΕΝ δεν είχαν απασχολήσει τόσο πολύ τα site με προβλήματα!!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα υπάρχει σε πολλούς σχηματισμους γίνονται κτιστες ηλεκτρολογοι βαφεις κ.α (καλώςγια τις ανάγκες της μονάδος αλλά με αλλες προϋποθέσεις) αποφεύγοντας υπηρεσιακες δραστηριότητες ακόμα και υπηρεσίες με αποτέλεσμα να χάνεται μαχημο προσωπικό η ουσία και ο ρόλος του στρατιωτικου και της εκάστοτε μονάδος. Επιβαρινοντας τους άλλους συναδέλφους με υπηρεσιακές ανάγκες και δραστηριοτητες μειώνοντας ταυτόχρονα και το επιχειρησιακό επίπεδο της μονάδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά