Ειδικές δυνάμεις εγκαθίστανται και στο Μεγάλο Δέρειο, για έλεγχο της λαθρομετανάστευσης από Βουλγαρία



Σουφλί: Ειδικές δυνάμεις εγκαθίστανται και στο Μεγάλο Δέρειο, για έλεγχο της λαθρομετανάστευσης από Βουλγαρία





Ένα δεύτερο τμήμα Ειδικών Δυνάμεων, εγκαθίστανται στην περιοχή του Σουφλίου, για καλύτερο έλεγχο και αποτροπή της λαθρομετανάστευσης που υπάρχει από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.





Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr που προέρχονται από κατοίκους των χωριών της ορεινής περιοχής, ενημερώθηκαν ότι μετά το τμήμα των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού που έχει δραστηριοποιηθεί εδώ και μήνες με έδρα το Σουφλί και καλύπτει την περιοχή τους για εντοπισμό και σε άμεση συνεργασία με την αστυνομία συλλήψεις λαθρομεταναστών, θα υπάρξει εγκατάσταση και δεύτερου τμήματος στο Μεγάλο Δέρειο. Συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιηθεί το άδειο Στρατόπεδο “Παρασκευούδη” για την διαμονή, από εκεί και για όλο το 24ωρο θα περιπολούν στην ελληνοβουλγαρική μεθόριο, προκειμένου να μην επιτρέπουν την είσοδο λαθρομεταναστών και τις δραστηριότητες των κυκλωμάτων διακινητών.






Αυτό όπως πληροφορήθηκαν, έγινε με απόφαση του Δ’ Σώματος Στρατού και του Διοικητή του Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, προκειμένου να υπάρξει ενίσχυση των δυνάμεων, επειδή οι στρατιωτικοί που εγκαταστάθηκαν στο Σουφλί και συγκεκριμένα στην 50η Ταξιαρχία με την συγκεκριμένη αποστολή, περιπολούν πέρα από την ορεινή περιοχή και στην παραποτάμια του Έβρου. Όμως οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Δέρειο, θα καλύπτουν την περιοχή αποκλειστικά, έως τα σύνορα με το νομό Ροδόπης, όπου επίσης εγκαταστάθηκε άλλο τμήμα τους, όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες το Evros-news.gr. Έτσι, στην περιοχή μας υπάρχουν πλέον τρία τμήματα Καταδρομέων, για τον συγκεκριμένο σκοπό, ένα στο Ορμένιο και δυο στο Σουφλί.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά