Η Βέροια τίμησε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων 2021

 Η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων τιμήθηκε το πρωί της Κυριακής 21 Νοεμβρίου 2021 στη Βέροια. Στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό της Βέροιας τελέστηκε Αρχιερατική Θ. Λειτουργία και Δοξολογία, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος αργότερα τέλεσε και τρισάγιο για τους πεσόντες υπέρ των αγώνων του Έθνους, στο Ηρώο της πλ. Ωρολογίου. 

Στην τελετή της πλ. Ωρολογίου έγινε και κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, υφυπουργό Οικονομικών και βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, καθώς και από εκπροσώπους της Βουλής, της Π.Ε. Ημαθίας, του Δ. Βέροιας, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών. 

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά