Πένθος για τον Διοικητή της ΧΙΙ Μεραρχίας Υποστράτηγο Σ.Παπασταθόπουλο – Έχασε τον πατέρα του

Αλεξανδρούπολη: Πένθος για τον Διοικητή της ΧΙΙ Μεραρχίας Υποστράτηγο Σ.Παπασταθόπουλο – Έχασε τον πατέρα του


Πένθος για τον Διοικητή της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Αλεξανδρούπολης Υποστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο, που έχασε σήμερα τον πατέρα του.



Ο εκλιπών Γεώργιος Παπασταθόπουλος ήταν Αντιστράτηγος ε.α., αποφοίτησε από την Σχολή Ευελπίδων το 1953 και “έφυγε” σε ηλικία 89 ετών (γεννήθηκε το 1932) στην Αθήνα. Δίπλα του είχε τον γιο του Σταύρο, που τον καμάρωσε να ακολουθεί τα δικά του βήματα στις ένοπλες δυνάμεις και ο οποίος πήρε ολιγοήμερη άδεια για να είναι κοντά του αυτές τις τελευταίες στιγμές, αφού είχε επιδεινωθεί η υγεία του πατέρα του.


Η κηδεία του αείμνηστου Αντιστράτηγου ε.α. Γεώργιου Παπασταθόπουλου θα γίνει την Δευτέρα στην Αθήνα.

Το Evros-news.gr εύχεται από καρδιάς θερμά συλλυπητήρια στον Διοικητή της ΧΙΙ Μεραρχίας κ.Παπασταθόπουλο, για την απώλεια του πατέρα του.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά