Καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις των Στρατιωτικών Ποιά προβλήματα που χρονίζουν αναζητούν επιτέλους λύσεις

 



Ο Πρόεδρος της Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου και Γεν Γραμματέας της Ομοσπονδίας (ΠΟΜΕΝΣ)Γιώργος Θεοδώρου μιλά στην εκπομπή η ώρα της Ηπείρου του ΗΠΕΙΡΟΣ TV 1 και στην δημοσιογράφο Έλενα Χριστοφορίδου για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τους Στρατιωτικους .Μιλά για τις συνέπειες απο τις καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις σε Στρατωτικούς ενώ θέτει και το θέμα με τις αποστρατείες ΕΠΟΠ λόγω ορίου ηλικίας .Ζητά να λυθούν τα θέμα με τις αποζημιώσεις των συναδέλφων στον Εβρο καθώς και για τις αποζημιώσεις σε ασκήσεις ,ενώ τονίζει το θέμα της μοριοδότησης στις μεταθέσεις και την θέσπιση επιτελους του αμετάθετου με την συμπλήρωση 30 ετών υπηρεσίας . Θετει εκ νεου το θεμα της υπερωριακής αποζημίωσης και της νυχτερινής απασχόλησης,επιδόματος παραμεθορίου -μοριοδότησης και του μισθολογίου και την πρόσφατη συνολική πρόταση της Ενωσης που προτείνει λύσεις στα θέματα αυτά ,ενώ επαναφέρει και το θεμα της υγειονομικής περίθαλψης των Στρατιωτικών στην Ηπειρο ειδικά στο θέμα των εξετάσεων που γίνονται στην Θεσσαλονίκη για το οποίο ζητά επιτελους λύσεις.Τέλος μιλά για τις αυριανές εκλογές της Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου καλεί όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την Ενωση με την συμμετοχή τους ενώ δηλώνει οτι ενωμένοι όλοι οι υποψήφιοι θα συνεχίσουν με ενότητα και αγώνα το έργο της Ενωσης.


Καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις των Στρατιωτικών Ποιά προβλήματα που χρονίζουν αναζητούν επιτέλους λύσεις (ΒΙΝΤΕΟ) (espeep.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά