Η Ένωση Στρατιωτικών Ανατολικής Αττικής στην ΠΟΜΕΝΣ

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η ΠΟΜΕΝΣ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την προσχώρηση της Ένωσης Στρατιωτικών Ανατολικής Αττικής, στην μεγάλη της οικογένεια.
Συνάδελφοι - Συναδέλφισσες

Χθες Κυριακή 14η Νοεμβρίου στο Καπανδρίτι, σε μια γιορτή της δημοκρατίας που φέρει αποκλειστικά την υπογραφή του Δ.Σ. της Ένωσης, σε μια άριστη, από πλευράς διαφάνειας, Γενική Συνέλευση, τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Ανατολικής Αττικής με συντριπτική πλειοψηφία ( 77 υπέρ ΠΟΜΕΝΣ - 5 υπέρ ΠΟΕΣ - 2 άκυρα ), αποφάσισαν την αποχώρηση της Ένωσης  από την ΠΟΕΣ και την προσχώρηση της στην ΠΟΜΕΝΣ, σεβόμενα το κάλεσμα της ΠΟΜΕΝΣ για ενότητα δυνάμεων.

Κάποιες ατυχείς προσπάθειες κάποιων, που επιχείρησαν χωρίς συναίνεση, να βιντεοσκοπήσουν ή να φωτογραφήσουν πρωτοβουλίες συναδέλφων μας, που παρευρέθηκαν στον χώρο είναι ανάξιες λόγου και αναφοράς.

Αξίζουν Συγχαρητήρια στο ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Ανατολικής Αττικής που σεβάστηκε τις διατάξεις του καταστατικού και τις αποφάσεις της πλειοψηφίας.

Ως ΠΟΜΕΝΣ καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας, το Δ.Σ. της Ένωσης μαζί με τα μέλη συνάδελφούς μας υπηρετούντες στην Ανατολική Αττική, συμπορευόμενοι  μαζί από εδώ και στο εξής, δίνοντας λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν.

Για τα μέλη του εν λόγω ΔΣ, ευχή της ΠΟΜΕΝΣ είναι να επανεκλεγούν στις προσεχείς εκλογές και να συνεχίσουν με την εμπειρία τους να αποτελούν δύναμη εγγύησης και ενότητας μαζί με "φρέσκες" δυναμικές φωνές που θα προκύψουν στο νέο ΔΣ, προς όφελος των διεκδικήσεων των συναδέλφων μας.

Αυτό διεκδικεί και θα διεκδικεί η ΠΟΜΕΝΣ: την Ένωση όλων των φωνών, μακριά από διχαστικά διλήμματα και κομματικές εξαρτήσεις ανά την Επικράτεια, με αποτέλεσμα την συμπόρευση για το καλό των στελεχών των ΕΔ.

Το χρωστάμε σε όλους τους συναδέλφους μας που απαιτούν από όλους τους εκπροσώπους τους, την Ενότητα.

Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί...

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά