Θάνατος 47χρονου στρατιωτικού έξω απο γήπεδο








Η εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη, τα επεισόδια εντός γηπέδου που έφεραν τη 40λεπτη διακοπή, οι συλλήψεις και οι τραυματισμοί οπαδών της ομάδας, αποτελούσαν τα στοιχεία της άσχημης χθεσινής βραδιάς, αλλά η είδηση του θανάτου του 47χρονου φιλάθλου, έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο 47χρονος άνδρας μετά τη λήξη του χθεσινού ματς με τον Άρη, έπαθε ανακοπή έξω από το γήπεδο επί της Διογένους. Του έκαναν τεχνητή αναπνοή και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Παπανικολάου, όπου δυστυχώς κατέληξε.



Ο άτυχος φίλος του ΠΑΟΚ, ήταν στρατιωτικός στο επάγγελμα, με καταγωγή από τις Σέρρες, ενώ για χρόνια ήταν κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας στη θύρα 5 του γηπέδου της Τούμπας.

Πριν προκύψει αυτό το τραγικό γεγονός, δεν υπήρχαν πληροφορίες ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, με το θάνατο του να έρχεται ξαφνικά και να σκορπίζει θλίψη τους οικείους του, αλλά και όλο τον κόσμο του αθλητισμού.

paok24
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά