Συντριβή αγγλικού F-35: Θρίλερ με το βρετανικό μαχητικό F-35 που συνετρίβη στη Μεσόγειο

 

© Παρέχεται από: Protothema.gr

Tι συμβαίνει με το βρετανικό μαχητικό αεροσκάφος F- 35 που συνετρίβη στη Μεσόγειο;

Ειδικές δυνάμεις και υποβρύχια του βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό του. Όπως αναφέρει η η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί υποβρύχια του βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού και ειδικές δυνάμεις για τον εντοπισμό ενός βρετανικού μαχητικού F-35, αξίας 100 εκατομμυρίων λιρών, η συντριβή του οποίου έγινε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Οι βρετανικές αρχές προσπαθούν να το εντοπίσουν στον πυθμένα της Μεσογείου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail». Πριν από τη συντριβή του , ο πιλότος της RAF αναγκάστηκε να εκτιναχθεί πάνω από τη Μεσόγειο.

To μαχητικό τύπου Το F-35B Lightning κατέπεσε στη θάλασσα αμέσως μετά την απογείωσή του από το αεροπλανοφόρο HMS Queen Elizabeth του Ναυτικού. Το σημείο της συντριβής του, σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, ανήκει σε διεθνή ύδατα. Κατά πληροφορίες του protothema.gr, το βρετανικό F-35 κατέπεσε και συνετρίβη σε διεθνή ύδατα στο FIR Καϊρου, δηλαδή στο Λιβυκό πέλαγος.

Η επιχείρηση που διεξάγεται υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας, περιλαμβάνει δύτες και μικρά υποβρύχια, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Εκτός από τα υποβρύχια του Βασιλικού Ναυτικού και οι Ρώσοι προσπαθούν να εντοπίσουν το βρετανικό F- 35, ένα από τα οκτώ μαχητικά του τύπου F-35 που βρίσκονταν στο αεροπλανοφόρο μαζί με 10 αμερικανικά αεροσκάφη.

BR190037138© Παρέχεται από: Protothema.gr BR190037138msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά