Πρόγραμμα εορτασμού Ενόπλων Δυνάμεων στην Τρίπολη

  




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021.



ΚΥΡΙΑΚΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 

 Γενικός Σημαιοστολισμός από ογδόης πρωινής ώρας μέχρι της δύσης του ηλίου. Φωταγώγηση τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2021 όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, των οργανισμών κοινής ωφέλειας, των τραπεζών και των κεντρικών οδών και πλατειών της Τρίπολης. 07:00 Χαρμόσυνες καμπανοκρουσίες στις εκκλησίες με τη φροντίδα της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας.

 08:00 Έπαρση της Σημαίας στο Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων (πλ. Άρεως) από Τιμητικό Άγημα και τη Στρατιωτική Μουσική της Διοίκησης Κέντρων IV ΜΠ «Πελοπόννησος». 

10:15 Δοξολογία στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από αξιωματικό των Ενόπλων Δυνάμεων. 

10:30 Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων (σύμφωνα με το πρωτόκολλο) στον χώρο του Μνημείου Αρχιερέων και Προκρίτων και σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ένδοξων νεκρών του Έθνους. Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. 

17:00 Υποστολή της Σημαίας

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά