Η Ένωση Στρατιωτικών Λήμνου στην ΠΟΜΕΝΣ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι                                

Αισιοδοξία, συγκίνηση και προοπτική ενότητας εκπέμπει η νέα προσχώρηση Ένωσης στην ΠΟΜΕΝΣ.

H Ομοσπονδία μας καλωσορίζει εγκάρδια  και επίσημα στην μεγάλη της οικογένεια, την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου και όλους τους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους μας.

Τα μέλη του σημερινού ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Λήμνου είναι και θέλουμε να συνεχίσουν να είναι, εγγυητές ενότητας, έργων και προοπτικής, τόσο σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου, όσο και σε επίπεδο ΠΟΜΕΝΣ.

Η ΠΟΜΕΝΣ δεσμεύεται ότι θα αποτελεί την σκέπη σε κάθε αίτημα της εν λόγω Ένωσης και των μελών αυτής, δίνοντας πάντα όλες τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία της, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αδέλφια - μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Λήμνου, σας περιμένουμε προσεχώς, στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να χαράξουμε από κοινού, τον δρόμο των διεκδικήσεων, των επιτυχιών - τον δρόμο της ενότητας!

Πάντα μαζί για ένα καλύτερο αύριο των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά