Διδυμότειχο: Θρήνος και πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο 49χρονου στρατιωτικού το πρωί

 

Διυμότειχο: Θρήνος και πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο 49χρονου στρατιωτικού το πρωί

Πένθος και θρήνος στο Διδυμότειχο, για τον αιφνίδιο θάνατο 49χρονου στρατιωτικού το πρωί, που υπηρετούσε στην 5οη Ταξιαρχία και συγκεκριμένα στην Μονάδα Πυροβολικού στο Κουφόβουνο Διδυμοτείχου.


Πρόκειται για Ανθυπολοχαγό, που έμενε στο Διδυμότειχο και κατάγεται από το Κουφόβουνο, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν σε διαδικασία συνταξιοδότησης από τις ένοπλες δυνάμεις το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Δυστυχώς έφυγε ξαφνικά και πρόωρα, βυθίζοντας στο πένθος την σύζυγο, τα παιδιά και όλη την οικογένεια του, αλλά κα τους συγχωριανούς, τους συναδέρφους, φίλους και γνωστούς.

Ο θάνατος του σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε παθολογικά αίτια και δεν έχει καμιά σχέση με τον κορονοϊό, για να μην βιαστούν κάποιοι να αρχίσουν σενάρια και σχολιασμούς.

evros-news

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Με αφορμή το θλιβερό γεγονός του αιφνίδιου θανάτου του συναδέλφου καλό θα ήταν όλα τα ιατρεία τών μονάδων να κάνουν ένα τυπικό ιατρικό έλεγχο όπως έχει γίνει και στο παρελθόν τουλάχιστον στην πολεμική αεροπορία όπου υπηρετώ.
    Συλλυπητήρια στην οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά