Ενώσεις Π.Ο.Ε.Σ. προς λοιπές Ενώσεις Στρατιωτικών - Ελάτε στη Λάρισα να συζητήσουμε. Τίποτα δεν μας χωρίζει.

 


ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
TYPOGRAPHY

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Προς τους Προέδρους των

Πρωτοβάθμιων Ενώσεων Στρατιωτικών μη μελών της Π.Ο.Ε.Σ. 

Κα/Κε Πρόεδρε. Κα/Κε συναδέλφισσα/άδελφε. 

Με την παρούσα, σας καλούμε τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00, στην πόλη της Λάρισας και συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων του «ΠΑΣΑΡΕΛΑ» (Βενιζέλου 115, 2ος όροφος), προκειμένου να αποδείξουμε στην πράξη όλοι μαζί, ότι για την ενότητα στον συνδικαλισμό δεν απαιτούνται ούτε υποδείξεις, ούτε διαμεσολαβητές, ούτε δικηγόροι. Η ενότητα είναι κάτι που πρέπει να επιδιώκουμε όλοι μας και περνάει μέσα από τη δια ζώσης γνωριμία των Προέδρων των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων Στρατιωτικών των περιφερειακών ενοτήτων της Χώρας, ανεξαρτήτου δευτεροβάθμιας εκπροσώπησης, μέσα από τον απευθείας διάλογο και μέσα από την υγιή ανταλλαγή απόψεων για τα κοινά μας προβλήματα. Με τη γόνιμη συζήτηση για τον συνδικαλισμό μπορούν να διαφανούν οι δυνατότητες της συνεργασίας για το καλό του Κλάδου μας, κάτι που είναι βέβαιο ότι επιδιώκουμε όλοι. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα με αλληλοσεβασμό, αλληλοκατανόηση, συνεργασία, σύμπνοια και ομόνοια, για ένα καλύτερο αύριο. 

Με συναδελφικούς και πράγματι ενωτικούς χαιρετισμούς.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Πολύ καλή η προσπάθεια για ένωση όλων των στρατιωτικών για να γίνει επιτέλους μια ριζική αρχή για την επίλυση των προβλημάτων που μας βασανίζουν χρόνια.
    Εδώ θα φανεί και η άλλη ομοσπονδία που που ζητάει δια καως διάλογο και ένωση όλων των ενώσεων.
    Θα βρουν πρόσχημα κάποιες ενώσεις ότι πρέπει να πάρουν την άδεια της ομοσπονδίας τους για να μην έχουν συνέπειες.
    Επίσης θα πούνε ότι πρέπει να γίνει γενική συνέλευση αν όχι ΔΣ να μην τους κατηγορήσουν και καλά κάποιοι καλοπροαίρετοι.
    Ειδωμεν.
    Για το καλό όμως του υγιές συνδικαλισμού καλό θα ήταν να γίνει επιτέλους μία αρχή.
    Και ξανά ειδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά