H Ένωση Κοζάνης στην ΠΟΜΕΝΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συνάδελφοι - Συναδέλφισσες

Η Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης - μετά τις Ενώσεις Ανατολικής Αττικής και Λήμνου - αποχώρησε από την ΠΟΕΣ, προσχωρώντας στην μεγάλη οικογένεια της ΠΟΜΕΝΣ.

Ακόμα μια μεγάλη νίκη στην θεσμική εκπροσώπηση των εν ενεργεία στρατιωτικών, η αισιοδοξία που δίνουν οι στρατιωτικοί της Κοζάνης, με αυτή την θεσμική τους πρωτοβουλία.

Ως ΠΟΜΕΝΣ χαιρετίζουμε, τιμούμε και καλωσορίζουμε τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Κοζάνης που πλειοψήφησαν παίρνοντας την γενναία απόφαση για ενότητα δυνάμεων υπό τη σκέπη της ΠΟΜΕΝΣ.

Χαιρετίζουμε, τιμούμε και καλωσορίζουμε εξίσου με την ίδια θέρμη και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης που είχαν διαφορετική άποψη, με την βεβαιότητα ότι πολύ σύντομα θα κατανοήσουν και τα μέλη αυτά, ότι η ενότητα και η θετική ενέργεια της ΠΟΜΕΝΣ, είναι έννοιες αληθινές.

Το μήνυμα ενότητας της ΠΟΜΕΝΣ ακούγεται πλέον δυνατά από άκρη σε άκρη της Πατρίδας μας. Επικοινωνιακά τρικ, αναρτήσεις και δημοσιεύσεις χωρίς ουσία για δημιουργία εντυπώσεων και διχαστικών διλημμάτων, δεν βρίσκουν πλέον ανταπόκριση από την πλειοψηφία των στρατιωτικών και αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο.

Αδέρφια μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Κοζάνης - αγαπητοί συνάδελφοι υπηρετούντες στην Κοζάνη να είστε βέβαιοι ότι ο δρόμος που επιλέξατε είναι δρόμος αισιοδοξίας, προοπτικής και υπευθυνότητας.

Όλοι μαζί, συναδελφικά, ενωτικά και οικογενειακά θα τον διασχίσουμε για το

καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προς όφελος των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά