Τα πρώτα Αμερικανικά ελικόπτερα από Ρουμανία, προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη


Video: Τα πρώτα Αμερικανικά ελικόπτερα από Ρουμανία, προσγειώθηκαν στην ΑλεξανδρούποληΤα πρώτα Αμερικανικά ελικόπτερα, από τα 120 και πλέον που θα διακινηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα μέσω του λιμανιού και του αεροδρομίου “Δημόκριτος”, έφτασαν σήμερα το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη.
Συγκεκριμένα, αυτά που προσγειώθηκαν στο λιμάνι και τα βλέπετε στο Video του Evros-news.gr, ήρθαν από την Ρουμανία.


ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣΛίγο νωρίτερα έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα χωριά του Τριγώνου Ορεστιάδας, όπως βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ του Κώστα Θeοχαρίδη για το Evros-news.gr.

Πρόκειται για την αναδίπλωση μονάδων της αεροπορίας στρατού των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στην Ευρώπη, που στη συνέχεια θα φορτωθούν στα μεταγωγικά πλοία που θα καταπλεύσουν στην Αλεξανδρούπολη για να μεταφερθούν στις ΗΠΑ. Παράλληλα, δεκάδες άλλα ελικόπτερα θα έρθουν με τα πλοία αποσυναρμολογημένα στην Αλεξανδρούπολη και αφού ετοιμαστούν θα “πετάξουν” για Ρουμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.


Video: Τα πρώτα Αμερικανικά ελικόπτερα από Ρουμανία, προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη – EVROS NEWS (evros-news.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά