Σαμοθράκη- Δκτης: ¨Έχω γραμμένο τον Μέραρχο και τον Δκτη Στρατιάς¨- Τι γίνεται με τη Ομάδα επισκευής κτιρίων











Να διορθώσω μία αδικία η οποία προήρθε από λάθος πληροφορίες .
Πριν μερικές μέρες ανέβασα παράπονα τα οποία έγιναν από Στελέχη τα οποία υπηρετούν στην Σαμοθράκη και αφορούσαν την ομάδα επισκευής κτηρίων. 

Μετά από πληροφορίες, διότι είμαι Στρατιωτική Δημοσιογράφος και όχι Στέλεχος, έμαθα ότι οι ηλεκτρολόγοι δεν κάνουν υπηρεσία βάση κανονισμού, οπότε τα παράπονα στρέφονται σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Οπως σωστά μου είπαν και από την Σαμοθράκη,τα άτομα τα οποία έκαναν τα παράπονα! 
Βέβαια μου είπαν ότι το συγκεκριμένο άτομο τυγχάνει να είναι στην μονάδα που είναι Διοικητής ο Αξιωματικός που έχουμε αναφερθεί σε άλλα δημοσιεύματα. Τελικά ότι στραβό γίνεται στην Σαμοθράκη έχει εμπλοκή ο συγκεκριμένος!!! Να τον χαίρονται στην Διεύθυνση που τον επέλεξε για Διοικητή και που, σε Μονάδα που βρίσκεται σε νησί το οποίο οι συνθήκες διαβίωσης το χειμώνα είναι πάρα πολύ δύσκολες!!

Επίσης μάθαμε ότι είπε ότι έχει γραμμένο τον Μέραρχο και τον Διοικητή της Στρατιάς.... αλήθεια ε; τόσο εύκολο να λες μπροστά στα στελέχη σου  ότι γραφεις την ηγεσία σου;


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά