Ευχές ΠΟΜΕΝΣ στον κ. Ανέστη Τσουκαράκη

 

 

Η ΠΟΜΕΝΣ – Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών εύχεται στον συνάδελφο μας κ. Ανέστη Τσουκαράκη και τέως πρόεδρο ΠΟΕΣ, καλή συνέχεια στον ιδιωτικό του βίο με ατομική και οικογενειακή υγεία.

Συνάδελφε Ανέστη,

Παρόλες τις διαφωνίες μας, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι υπήρξες, ένας εκ των πρωτεργατών της εκπροσώπησης των στρατιωτικών, δίπλα με τον πρόεδρο της ΠΟΜΕΝΣ και αρκετούς άλλους καλούς συναδέλφους..

Οι όποιες αντιπαραθέσεις και διαφωνίες μας σε συνδικαλιστικό επίπεδο, πρέπει πλέον να τις εντάξουμε στο παρελθόν.

Όπως καλά γνωρίζεις η "πόρτα" της ΠΟΜΕΝΣ είναι "ανοικτή" για κάθε συνάδελφο μας και για κάθε Ένωση Στρατιωτικών, ακόμα και με αυτούς - αυτές που μέχρι σήμερα διαφωνούμε.

Οφείλουμε να εγγυηθούμε και να διαφυλάξουμε την ηρεμία και την ενότητα. Το έχουν ανάγκη οι στρατιωτικοί και οι ΕΔ. 

Ως ΠΟΜΕΝΣ ευχόμαστε να είναι κοντά η στιγμή, που όλες οι πρωτοβάθμιες Ενώσεις θα ενωθούμε σε μια φωνή και στο επόμενο συνέδριο της Ομοσπονδίας μας, να βρίσκονται όλοι μαζί, όπου θα σε καλέσουμε να παραστείς και εσύ σ΄αυτή την γιορτή.

Κλείνοντας να γνωρίζεις ότι τόσο η ΠΟΜΕΝΣ, όσο και η Συμβουλευτική Επιτροπή του ΕΦΚΑ για τις ΕΔ και ΣΑ, παραμένουμε στη διάθεσή σου, για οτιδήποτε θελήσεις.

Καλή επιτυχία σε ότι και να κάνεις.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά