Για την πρόοδο των εργασιών των κτιρίων της ΣΜΥ ενημερώθηκε ο Στεφανής

 


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020, μετέβη στα Τρίκαλα, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δημήτριο Παπαστεργίου και επισκέφθηκε τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής κτηρίων της Σχολής, δωρεά της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επίσης, παρέστη σε εκδήλωση (Farewell Ceremony) στο Στρατηγείο της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEBRIG), στο Στρατόπεδο «Επχου Κωνσταντίνου Σχοινά» στον Τύρναβο, ενόψει της μεταστάθμευσης και επαναλειτουργίας της σε νέα θέση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Άμυνας της Αλβανίας κ. PetroRiçi, ο Διοικητής της SEEBRIG Ταξίαρχος TudoricaPetrache, ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαδόπουλος καθώς και εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών που συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Υπουργών Άμυνας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEDM-CC).

 Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά