Λάρισα: Αεροπορικό... το νέο ψηφοδέλτιο! Θα αλλάξουν οι νέοι την ΕΣΠΕΛ;

 



Μια νέα ημέρα στην ΕΣΠΕΛ μόλις ξημέρωσε - Δηλώνουμε παρόντες!

Αγαπητοί Συνάδελφοι της Πολεμικής Αεροπορίας και Μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ( ΕΣΠΕΛ ), οι εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ και νέων αντιπροσώπων της Ένωσης μας είναι πλέον γεγονός.

Στις 13 Σεπτεμβρίου θα γνωρίζουμε αν στα νέα όργανα εκπροσώπησης μας θα επιλέξετε να εκλεγούν άφθαρτοι συνάδελφοι που για πρώτη φορά τολμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις εκλογές της Ένωσης μας και ορεξάτοι για να αναδείξουν θέματα που απασχολούν τις προελεύσεις μας.

Εμείς που μέσω αυτής της φωτογραφίας, σας χαιρετίζουμε και σας γνωστοποιούμε την υποψηφιότητα μας, μαζί με κάποιους άλλους καλούς συναδέλφους που δεν κατέστη εφικτή η παρουσία τους, σε αυτή τη συνάντηση ανακοίνωσης, προερχόμαστε από τους θεσμούς των ΑΣΣΥ, των ΕΜΘ και των ΕΠΟΠ, έχοντας στο πλάι μας και συναδέλφους από ΑΣΕΙ που τιμούν με τον δικό τους τρόπο, τη συλλογική μας αυτή προσπάθεια.

Το πενταπλό μήνυμα της υποψηφιότητας μας, θεωρούμε ότι είναι ξεκάθαρο και αποτελεί το συμβόλαιο μας στην μεταξύ μας προοπτική:

1)

- Δεν έχουμε όλοι μας την εμπειρία στην θεσμική εκπροσώπηση,

- Έχουμε όμως όρεξη για δουλειά και όραμα για να λυθούν τα θέματα που μας απασχολούν με την στήριξη συναδέλφων, που αποτελούν ιδρυτές της θεσμικής εκπροσώπησης - σταθεροί αρωγοί των προσπάθειών μας.

2)

- Δεν είμαστε γνωστοί στους συναδέλφους μέσα από sites,

- Εμείς δεν χρειαζόμαστε τα sites για να γίνουμε γνωστοί, αφού είμαστε καθημερινά δίπλα στο συνάδελφο, με τη δουλειά, τις υπηρεσίες και τις κοινές μας αγωνίες.

3)

- Δεν μας αρέσουν οι δημόσιες εντάσεις μεταξύ συναδέλφων και η δημοσιοποίηση των διαφωνιών μέσω sites ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης,

- Επιθυμούμε ηρεμία και ενότητα με μόνο στόχο της επίλυση προβλημάτων και όχι δημιουργία νέων.

4)

- Δεν έχουμε πολιτικές βλέψεις να δραστηριοποιηθούμε, μέσω της ΕΣΠΕΛ, με την τοπική αυτοδιοίκηση ή με την κεντρική πολιτική σκηνή,

- Μας αρέσει πολύ και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε στρατιωτικοί και συνάδελφοι σας.

5)

- Αν εκλέγουμε να είστε έτοιμοι να χαράξουμε παρέα μια νέα ανοδική πορεία,

- Αν δεν εκλέγουμε, μας φτάνει που εμείς προσπαθήσαμε μέσω της υποψηφιότητάς μας, για το καλό όλων.

Για όλα τα παραπάνω σας καλούμε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της Πολεμικής Αεροπορίας της Ένωσης μας, να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ανταλλάξουμε απόψεις, γιατί η ημέρα μέχρι τις εκλογές πλησιάζει...

Σας προτρέπουμε να έρθετε ΟΛΟΙ να ψηφίσετε και να ΜΑΣ ψηφίσετε στις 13 Σεπτεμβρίου στο pasarella Cafe σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο για την εκλογική διαδικασία, καθώς η ψήφος ειναι μυστική . ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ 2 σταυρούς , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ 1 σταυρό , ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ 3 σταυρούς

Και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε.

Ενωτικά - Συναδελφικά - Αεροπορικά - Εγκάρδια:

ΕΠΓΟΣ (ΤΗΓ) ΚΙΤΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 6989457680 ( ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ &
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ )

ΥΠΣΓΟΣ (ΥΑΔ) ΓΚΟΥΜΟΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 6983507870( ΔΣ & ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ)

ΑΝΘΣΤΗΣ (ΤΤΗ) ΜΑΎΡΟΥ ΧΡΥΣΟΎΛΑ 6983508388 (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ)

ΑΝΘΣΤΗΣ (ΕΤΕΤΗ) ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 6983504880 (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ)

ΑΣΜΙΑΣ (ΕΕΓΚ) ΜΙΧΩΛΟΣ ΝΕΣΤΩΡ 6983508535 (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ)

ΑΣΜΙΑΣ (ΕΤΕΤΗ) ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΈΡΙΟΣ 6983503651 (ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ & ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ)

ΑΣΜΙΑΣ (ΕΤΕΤΗ) ΝΤΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 6983500497 (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ)

ΑΣΜΙΑΣ (ΕΤΕΤΗ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΘΩΜΆΣ 6983503938 (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ)

ΕΣΜΙΑΣ (ΟΤΕΤΗ) ΤΣΟΥΚΑΣ ΒΊΚΤΩΡ 6983506950 (ΔΣ & ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ)

ΕΣΜΙΑΣ (ΟΕΓΚ) ΚΑΚΑΖΟΥΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 6983502741 (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ)

ΕΣΜΙΑΣ (ΟΕΓΚ) ΚΑΚΑΖΟΥΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 6983500663 (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ)

ΕΣΜΙΑΣ (ΟΑΑΔ) ΖΕΥΓΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ)

ΕΣΜΙΑΣ (ΟΤΕΤΗ) ΘΕΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 6977617429 (ΔΣ & ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ)

ΕΣΜΙΑΣ (ΟΗΛΕ) ΚΟΥΛΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 6983508951 (ΔΣ & ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στους υποψήφιους να έχετε όρεξη για δουλειά και να αγωνιζεστε με γνώμονα μόνο το καλό συμφέρον των συναδέλφων και όχι με προσωπολατρειες.
    Αγωνιστείτε έτσι ώστε η ένωση σας να πάει κάτω από μια ομοσπονδία όπως ορίζει ο νόμος η μαζέψτε άλλες 9 ενώσεις και κάντε μια τρίτη ομοσπονδία.
    Το άσχημο είναι ότι ξεκινήσατε με πόες και καταλήξατε με ΠΟΜΕΝΣ και τώρα με τι; πολύ δύσκολη η επόμενη απόφαση.
    Όλα αυτά γράφονται από έναν πρώην πρόεδρο που εναντιώθηκε να αλλάξει ομοσπονδία αψηφώντας τις διάφορες γνωριμίες γιατί πίστευε ότι το θέμα έπρεπε να το λύσει η δικαιοσύνη η το ίδιο το υπουργείο.
    Μιλάω για την διαμάχη πόες με πομενς.
    Το σωστό είναι μια κοινή ομοσπονδία χωρίς το βάρος της καρέκλας και όλοι οι συνάδελφοι από όλες τις ενώσεις με μια γροθιά όλοι για τα κοινά μας προβλήματα γιατί δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε απεναντίας αυτή την στιγμή χάνουμε γιατί συνηδειτα κάποιοι βολεύονται από όλο αυτό.
    Επομένως προτίμησα να διαγράφω τότε αφού παραιτήθηκα από πρόεδρος και να διαγράφω.
    Τώρα όμως δεν ξέρω αν κάνω καλά θα το δείξει η ιστορία ξαναγραφτηκα γιατί έχει εκλογές και η δική μας ένωση 7 Οκτωβρίου.
    Θα παλέψω κόντρα στα συμφέροντα και δεν θα αρκεστω στην κολακεία των φωτογραφιών και των ωραίων λόγων.
    Καλή δύναμη σε μια πραγματικά ιστορική ένωση και ελπίζω αν όλα πάνε καλά να συνεργαστούμε για το κοινό καλό όλων των απανταχού συναδέλφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά