Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Ενημερωτικό για τα ΣΟΑ - ΣΟΜΥ - ΣΟΕΠΟΠ

 


ΘΕΜΑ : ΣΟΑ-ΣΟΜΥ-ΣΟΕΠΟΠ

α. Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 32/08 Οκτ 2018 έγγραφό μας

β. Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 59/14 Φεβ 2019 έγγραφό μας

γ. Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 99/07 Οκτ 2019 έγγραφό μας

δ. Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 101/08 Οκτ 2019 έγγραφό μας

1. Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Καστοριάς., με γνώμονα πάντα την ενημέρωση και μέριμνα υπέρ του στρατιωτικού Προσωπικού αλλά και το όφελος της Υπηρεσίας  , παρακολουθώντας το θέμα της εκμετάλλευσης των στρατιωτικών ακινήτων της περιοχής μας, το οποίο είχε αναδείξει με τα (α) έως και (δ) σχετικά, εκφράζει την χαρά και την ικανοποίηση των μελών μας,  καθώς με ενέργειες του 15ου Συντάγματος και της 9ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ ανακαινίστηκε εξολοκλήρου ένα (1) διαμέρισμα , ανακαινίστηκαν μερικώς τέσσερα (4) διαμερίσματα, τοποθετήθηκαν νέα κουφώματα αλουμινίου σε δέκα τρία (13) μέχρι στιγμής διαμερίσματα και έγινε ολικό εξωτερικό βάψιμο σε δύο (2) κτήρια   των υπαρχόντων στρατιωτικών οικημάτων.

2. Το ύψος της διατιθέμενης δαπάνης δεν επαρκεί για την κάλυψη όλων των αναγκών, αλλά σίγουρα, είναι ένα σημαντικότατο βήμα προς την επίλυση χρόνιων προβλημάτων και ανακούφιση των ενοίκων συναδέλφων μας, κάτι που μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι οι εργασίες ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν  άμεσα, χωρίς χρονοτριβή και κατά κοινή ομολογία από τις εγκαταστάσεις με τις μεγαλύτερες ανάγκες.

3. Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά  του προσωπικού του 9ου ΛΜΧ και της Δρίας Κατασκευών του  15ου ΣΠ τους οποίους συγχαίρουμε. Με τις άοκνες προσπάθειες τους κατάφεραν με περιορισμένο  κόστος μέγιστο αποτέλεσμα και όφελος για τους συνάδελφους και την υπηρεσία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

4. Η Ένωσή μας θα παρακολουθεί το θέμα προς ενημέρωση των μελών της. Μεταφέρει την αισιοδοξία τους, για τη συνέχεια των εργασιών και στα υπόλοιπα οικήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με ανάλογες πιστώσεις, ώστε πραγματικά να γίνει μια ολοκληρωμένη παρέμβαση ως προς την αξιοποίηση των ΣΟΑ, ΣΟΜΥ και ΣΟΕΠΟΠ. Όπως είχαμε αναφέρει άλλωστε στα (α) και (β) έγγραφα μας, τα κτίρια στο σύνολό τους δείχνουν την ''κόπωση'' που προκαλεί ο χρόνος στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο τους, καθώς έχουν συμπληρώσει πάνω από πέντε (5) δεκαετίες από την κατασκευή τους και τα τελευταία δεκαπέντε (15) χρόνια τα χρήματα που δαπανήθηκαν αφορούσαν κυρίως την επισκευή βλαβών και όχι την αναβάθμιση και ανακαίνιση τους.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά