Παναγιωτόπουλος: Απολυμαίνονται χώροι, εγκαταστάσεις και υπηρεσιακά μεταφορικά μέσα στο στρατόπεδο «ΠΕΡΙΣΣΑΚΗ» στο Στεφανοβίκειο

 


Σε απάντηση της (β) σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι βουλευτές κ.κ. Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης με θέμα «Κρούσματα κορονοϊού στο στρατόπεδο νεοσύλλεκτων Αεροπορίας Στρατού «ΠΕΡΙΣΣΑΚΗ» στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας », σας γνωρίζονται τα ακόλουθα: 


Για τη μείωση του συγχρωτισμού στους θαλάμους και σε άλλους χώρους των Στρατοπέδων, σύμφωνα με σχετικές οδηγίες του ΓΕΕΘΑ γίνεται αερισμός των χώρων διαβίωσης του στρατιωτικού προσωπικού με ταυτόχρονη αραίωση των κρεβατιών, ώστε να εξασφαλίζεται η αυστηρή τήρηση των κανόνων που έχουν δοθεί από τις υγειονομικές υπηρεσίες σχετικά με τις αποστάσεις μεταξύ των διαβιούντων, καθώς επίσης τηρείται ελάχιστη απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων, σε όλους τους χώρους, κλειστούς και ανοιχτούς, των στρατιωτικών Μονάδων - Υπηρεσιών. 

Επίσης, όσον αφορά στην πραγματοποίηση απολυμάνσεων στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις και τα υπηρεσιακά μέσα, γίνεται συχνή απολύμανση του συνόλου των εγκαταστάσεων διαμονής - εστίασης, καθώς και των υπηρεσιακών μεταφορικών μέσων, με κατάλληλα συνεργεία και εγκεκριμένα απολυμαντικά μέσα. Κατά τα λοιπά επιτρέψτε μου να σας παραπέμψω στη (γ) σχετική απάντησή μου επί της (α) όμοιας που είχατε καταθέσει για το αυτό ζήτημα. 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά