Θεσσαλονίκη: Στα «σκαριά» νέος βρεφονηπιακός σταθμός (ΦΩΤΟ)









Στη διαδικασία έναρξης λειτουργίας ενός ακόμη βρεφονηπιακού παιδικού σταθμού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.




Ρεπορτάζ: Κωστής Ουζούνογλου


Τα συνεργεία Μηχανικού του Γ’ΣΣ , παρά τις υπηρεσιακές ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω του κλίματος με την Τουρκία, προσπαθούν να ολοκληρώσουν το έργο χωρίς καθυστερήσεις.

Πρόκειται για το κτίριο του πρώην γραφείου ενημέρωσης κοινού, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βασ. Γεωργίου, στο πάρκο του Πεδίου Άρεως.

Για την κατασκευή του νέου βρεφονηπιακού σταθμού, που έγινε μετά από παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Οικονόμου, μίλησε στο seleo.gr o πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Σαρρής Αθανάσιος.

«Αυτό ήταν ένα θέμα που είχε συζητηθεί και ζητηθεί. Χρειαζόταν ένας βρεφονηπιακός σταθμός ακόμα γιατί οι δύο που υπάρχουν και λειτουργούν δεν κάλυπταν τις ανάγκες καθώς η Θεσσαλονίκη έχει πάνω από 4000 μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό. Η πρωτοβουλία του Γ. Γ. του υπουργείου ώστε να αξιοποιηθεί αυτός ο χώρος προς όφελος του στρατιωτικού προσωπικού μας βρίσκει σύμφωνους και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στις ανάγκες που είναι πολλές. Σημαντικό επίσης είναι ότι το κόστος του νέου βρεφονηπιακού σταθμού το έχει αναλάβει το υπουργείο χωρίς να χρειαστούν κονδύλια από κάπου αλλού» τονίζει ο κ. Σαρρής.

Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός ,που πληρεί όλες τις προδιαγραφές , θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη λειτουργία του σε περίπου δύο μήνες.








seleo
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά