ΓΕΑ - Με αναφορά η καταβολή των οδοιπορικών για την ανάκληση των αδειών

 ΓΕΑ - Με αναφορά η καταβολή των οδοιπορικών για την ανάκληση των αδειών
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Υπάρχουν και συνάδελφοι που τους έγινε ανάκληση κανονικής αδείας από μονάδα στην οποία υπηρετούν και πηγαινοέρχονται κανονικά από διαφορετικούς νομούς της έδρας τους.
    Επίσης είχαν πάρει άδεια για προορισμούς 60 χιλιομέτρων και παραπάνω απο διαφορετικό νόμο υπαγωγής της μονάδας με αποτέλεσμα η χρήση Ι.Χ αυτοκινήτων να μην μπορεί να αποδειχθεί με παραστατικά.
    Θα πρέπει να γίνει με δήλωση του ν.105 η να βγει ένα σταθερό ποσό εφάπαξ για όλα τα στελέχη που τους έγινε ανάκληση αδείας για αίσθημα δικαιοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά