Έβρος-COVID2019| Σε καραντίνα στρατιωτικοί που είναι αρνητικοί αλλά ήρθαν σε επαφή με κρούσμα

 


Η άλλη πλευρά των όσων συμβαίνουν με τα κρούσματα covid στα στρατόπεδα και κατα τη γνώμη μας σωστή.

Ενώ μαθαίνουμε για κρούσματα σε στρατόπεδα που δεν τηρούνται ούτε τα απαραίτητα μέτρα στον Έβρο σε μονάδες συμβαίνουν εντελώς τα αντίθετα.

Γίνεται κανονικά απολύμανση των χώρων, τα κρούσματα απομακρύνονται σε καραντίνα στα σπίτια τους και όσα στελέχη έρχονται σε επαφή με θετικά παρόλο που αυτοί βγαίνουν αρνητικοί μπαίνουν σε 15μερη καραντίνα για να προστατεύσουν τους συναδέλφους τους.

Ακομα και τώρα που ο Έβρος είναι σε ετοιμότητα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους Διοικητές (όχι σε όλους) αυτούς που μεριμνούν πραγματικά για το προσωπικό τους. Γιατί υπάρχει και αυτή η όψη του COVID- νομίσματος και τα καλά πρέπει να τα λέμε!

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά