Nτοκουμέντο: Η ζημιά στην τουρκική Kemal Reis από τη σύγκρουση με τη φρεγάτα Λήμνος

 

© Παρέχεται από: Newmoney.gr

Φωτογραφία ντοκουμέντο με τη ζημιά στην τουρκική φρεγάτα «Kemal Reis» ακριβώς μετά την επακούμβηση της φρεγάτας «Λήμνος» δημοσιεύει σήμερα το protothema.gr.

Τη 12η Αυγούστου η Ελλάδα και η Τουρκία έφτασαν μια ανάσα από την πρόκληση θερμού επεισοδίου όταν η τουρκική φρεγάτα «Kemal Reis» που συνόδευε το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis προσέκρουσε στην ελληνική φρεγάτα «Λήμνος» που παρακολουθούσε τις κινήσεις του τουρκικού στολίσκου σε περιοχή ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Μετά τον επικίνδυνο ελιγμό της τουρκικής φρεγάτας που οδήγησε στη σύγκρουση με τη «Λήμνος», ο κυβερνήτης του ελληνικού πολεμικού αντιπλοιάρχος Ιωάννης Σαλιάρης ενημέρωσε ιεραρχικά τον διοικητή φρεγατών του στόλου για το περιστατικό που μόλις σημειώθηκε. Η επακούμβηση δεν προκάλεσε ζημιές στο Λήμνος, αντιθέτως το Κεμάλ Ρέις υπέστη τρύπα στο πρυμναίο τμήμα. H τουρκική φρεγάτα ήταν στα αριστερά της ελληνικής άρα, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες ναυσιπλοϊας, θα έπρεπε να δώσει προτεραιότητα στη φρεγάτα «Λήμνος».

Δείτε τη φωτογραφία ντοκουμέντο:

© Παρέχεται από: Newmoney.grmsn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά