ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΤΗΣ 32 ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ

 
Μετά την ανάδειξη από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου – Μαγνησίας (ΕΣΠΕΕΒ-Μ), του σοβαρού θέματος της μη λειτουργίας των Ιατρείων της 32ας Ταξιαρχίας Πεζοναυτών κατά τις μη εργάσιμες ώρες της ημέρας και τα Σαββατοκύριακα, άμεση ήταν η αντίδραση της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

Η 32α Ταξιαρχία Πεζοναυτών με σήμα που κοινοποιεί στη Φρουρά, ενημερώνει το προσωπικό για την ομαλή επαναλειτουργία πλέον του ΣΤΕΠ, όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου και τα Σαββατοκύριακα.

 

Η ενημέρωση μας είναι ότι τοποθετήθηκαν (2) οπλίτες Ιατροί με απόσπαση και ευελπιστούμε σύντομα να υπάρξει οριστική λύση με την τοποθέτηση επιπρόσθετα,  μονίμων στρατιωτικών Ιατρών.

 

Το παρών Δελτίο Τύπου κοινοποιείται και στους κ.κ. Βουλευτές της Εκλογικής Περιφέρειας του Νομού Μαγνησίας που άμεσα ανταποκρίθηκαν στο έγγραφο μας   και με καταθέσεις Κοινοβουλευτικών Αναφορών, γνωστοποίησαν το πρόβλημα στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ζητώντας την επίλυσή του.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 


    Ο

Ο

 

 

 

Πρόεδρος

Γεν. Γραμματέας

 

 

                   Κοντούρης  Δημήτριος                               Τσιοπράς Δημήτριος                                                                    

                                                                                 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά