ΚΕΤΕΣ: Όλο το προσωπικό με κορονοϊό;

 
ΠΗΓΗ ARMY24NEWS
Επιβεβαιωμένο κρούσμα σε μονάδα της Αθήνα!(ΚΕΤΕΣ)

Σύμφωνα με πληροφορίες του ARMY24NEWS παρόλο που έχει γίνει γνωστό ότι στρατιώτης της μονάδας είναι θετικός στον covid-19 από τις 7 Αυγούστου , μόλις την περασμένη εβδομάδα μπήκε σε καραντίνα το πολιτικό προσωπικό ενώ το στρατιωτικό εργαζόταν με 50% και από Δευτέρα 24 Αυγουστου η μονάδα θα λειτουργεί κανονικά χωρίς να έχουν γίνει τα απαιτούμενα test, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στρατιώτης ήταν ο ταχυδρόμος της μονάδας κάτι το οποίο σημαίνει ότι είχε επαφή με όλο το προσωπικό της μονάδας. 

Θα πρέπει οι διοικήσεις να δείξουν περισσότερο ευαισθησία καθώς πολλοί εργαζόμενοι έχουν στα σπίτια τους άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες αλλά και μικρά παιδιά.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά