Επιστολή Euromil στον κ. ΥΕΘΑ: Στοχοποίηση της Γραμματέως Ισότητας Φύλων ΠΟΜΕΝΣ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με επιστολή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιωτόπουλο Νικόλαο, ο Πρόεδρος του Οργανισμού καλεί να ληφθεί ξεκάθαρη στάση κατά των διακρίσεων καθώς και υπέρ της ισότητας των φύλων και ζητά ενεργή συνεργασία με την ΠΟΜΕΝΣ για τους σκοπούς αυτούς.

Πιο συγκεκριμένα: να διασφαλιστούν ίσα δικαιώματα, μεταχείριση και ευκαιρίες για όλους στις ΕΔ, να εξασφαλιστεί ότι τα δικαιώματα στην ελευθερία του συνεταιρίζεσθε, την ελευθερία της έκφρασης και τα συναφή δικαιώματα ασκούνται πλήρως από το στρατιωτικό προσωπικό, τόσο στη νομοθεσία όσο και στην πράξη.

 Επιπρόσθετα ζητά να προστατευτούν τα θεμελιώδη δικαιώματα της Γραμματέα Ισότητας των Φύλων της ΠΟΜΕΝΣ, των συναδέλφων της αλλά και όλων εκείνων που εκπροσωπούνται από τις στρατιωτικές ενώσεις.

Τέλος καλεί την ηγεσία να συμβουλεύεται τους εκπροσώπους για θέματα που αφορούν τα μέλη των ΕΔ με την εφαρμογή ενός μόνιμου και σταθερού κοινωνικού διαλόγου με την ΠΟΜΕΝΣ, με απώτερο στόχο τη διαπραγμάτευση και τη σύναψη συλλογικών δεσμευτικών συμφωνιών ώστε όλο το στρατιωτικό προσωπικό στην Ελλάδα να αντιμετωπίζεται στο μέλλον με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

Επγός (ΥΔΚ)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά