Ανάληψη Διοίκησης Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEBRIG) από Έλληνα Αξιωματικό

 

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020, πραγματοποιήθηκε τελετή με την ευκαιρία της αλλαγής Διοίκησης της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEBRIG), από τον Ρουμάνο Ταξίαρχο Tudorica Petrache στον Έλληνα Ταξίαρχο Αριστείδη Ηλιόπουλο και η γενέθλια ημέρα της SEEBRIG (συμπλήρωση 21 ετών από την ίδρυσή της). Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο BORO MENKOV, στο Κουμάνοβο της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, στο οποίο πρόσφατα μεταστάθμευσε το Στρατηγείο της Ταξιαρχίας από το Στρατόπεδο ΣΧΟΙΝΑ στον Τύρναβο Λάρισας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας κύριος Στέβο Πενταρόφσκι, ο Πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας κύριος Όλιβερ Σπασόφσκι, η Υπουργός Άμυνας κυρία Ραντμίλα Σεκερίνσκα, ο Υφυπουργός Άμυνας της Δημοκρατίας της Αλβανίας και Πρόεδρος της South Eastern Europe Defense Ministerial – Coordination Committee (SEDM-CC) και της Political Military Steering Commitee (PMSC) κύριος Πέτρο Κότσι. Από ελληνικής πλευράς παραβρέθηκαν ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ και ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας κύριος Δημήτριος Γιαννακάκης. Επιπλέον παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας μελών κρατών της SEEBRIG, καθώς επίσης Πρέσβεις και ΑΚΑΜ λοιπών χωρών.







Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά