Σε καραντίνα και οι 70 πυροσβέστες στον σταθμό του Κορωπιού - Βρέθηκε θετικός συνάδελφός τους

 

oxima-pyrosvestikis© Παρέχεται από: Protothema.gr oxima-pyrosvestikis

Ούτε η Πυροσβεστική δεν έμεινε ανεπηρέαστη από την επιδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα καθώς συνολικά 70 πυροσβέστες από τον σταθμό του Κορωπίου τέθηκαν σε καραντίνα λόγω ενος συναδέλφου τους που βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ο εν λόγω πυροσβέστης είχε πάει για διακοπές στη Μύκονο και όταν επέστρεψε αισθάνθηκε ότι έχει συμπτώματα που παραπέμπουν στον κορωνοϊό.

Αν και το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό, το δεύτερο στο οποίο υποβλήθηκε βρέθηκε θετικό με αποτέλεσμα να τεθεί σε καραντίνα 14 ημερών.

Επειδή, όμως, υπήρξε κάποια επαφή με τους συναδέλφους του στον σταθμό του Κορωπίου κρίθηκε ότι θα έπρεπε να μπουν σε καραντίνα μέχρι την Κυριακή και οι 70 πυροσβέστες που τον στελεχώνουν.

Σημειώνεται ότι οι 70 πυροσβέστες έχουν υποβληθεί ήδη στο πρώτο τεστ και βρέθηκαν όλοι αρνητικοί.

Όσον αφορά τις αναγκές της υπηρεσίας αυτές θα καλυφθούν μέχρι την Κυριακή από πυροσβέστες και οχήματα άλλων σταθμών.

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά