Νέα Δντρια στο ΒΝΣ της 1ης Στρατιάς- Αφήνει σημαντικό έργο η Χ. Νιάκα- Στο προσκήνιο τοποθετήσεις ΒΝΣ χωρίς να έχουν κάνει Παιδαγωγικά!

 



Ο Βρεφονηπιακός της 1ης Στρατιάς στην Λάρισα απέκτησε νέα Διευθύντρια.

Όπως μαθαίνουμε πρόκειται για μια πολύ καλή στρατιωτικό που μετατέθηκε απο βρεφονηπιακό σταθμό με εξαιρετικές γνώσεις και μεγάλη αγάπη για τα παιδάκια.

Η αποχωρούσα Χρυσάνθη Νιάκα αφήνει ένα πολύ μεγάλο έργο στην νέα Διευθύντρια το οποίο φαίνεται όχι μόνο στην κριτική των γονιών αλλά και στις δημοσιεύσεις που κάναμε με το έργο του συγκεκριμένου ΒΝΣ.


Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ένα παλιό μας ρεπορτάζ για το ποιοι πάνε στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς των ΕΔ. Κάποιοι απο αυτούς δεν έχουν καν κάνει Παιδαγωγικά , δεν έχουν ασχοληθεί με παιδιά , δεν έχουν παρακολουθήσει ούτε ένα σεμινάριο.

(Δεν αναφερόμαστε στην καινούργια Δντρια ούτε στην παλιά διότι αυτές έχουν και Πανεπιστημιακού επιπέδου παιδαγωγικές γνώσεις!)

Αλλά δεν θα έπρεπε αυτές που εποφθαλμιούν σε μια τέτοια θέση να έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο;
Και όμως κάποιοι έχουν το θράσος και ζητάνε τέτοιες θέσεις χωρίς να έχουν κάνει τίποτα!

Όχι μόνο παιδαγωγικά θα πρέπει να περνούν αλλά και μαθήματα παιδοψυχολογίας! Αυτές οι ηλικίες των παιδιών είναι ιδιαίτερα σημαντικές καθώς διαμορφώνουν χαρακτήρα της μετέπειτα παιδικής  τους ηλικίας 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά