Παύση λειτουργίας του Σταθμού Επακτησίμων (ΣΤΕΠ - ΙΑΤΡΕΙΑ) της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32 ΤΑΞΠΖΝ) λόγω ελλείψεως τοποθετημένων Ιατρών.

 



Βόλος, 18 Αυγούστου 2020                                             

 

ΘΕΜΑ : Παύση λειτουργίας του Σταθμού Επακτησίμων (ΣΤΕΠ - ΙΑΤΡΕΙΑ) της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32 ΤΑΞΠΖΝ)  λόγω ελλείψεως τοποθετημένων Ιατρών.

 

            1. Σας γνωρίζουμε ότι με έγγραφο της, η 32 ΤΑΞΠΖΝ από 4 Αυγ 2020 ενημερώνει το προσωπικό των Μονάδων της Φρουράς Βόλου ότι λόγω έλλειψης προσωπικού (Ιατρών) αναστέλλεται η λειτουργία του ΣΤΕΠ για τις μη εργάσιμες ώρες της ημέρας και τα Σαββατοκύριακα.

 

          2. Τα υγειονομικά  περαστικά κατά τις ώρες αυτές θα παραπέμπονται - διακομίζονται στο ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ Νοσοκομείο Βόλου, και η αιτία του γεγονότος αυτού είναι η έλλειψη τοποθετημένου Ιατρικού Προσωπικού, Μονίμων και Οπλιτών Ιατρών.

 

        3. Στις δύσκολες αυτές εποχές, σε εθνικά αλλά και υγειονομικά θέματα , εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια  και τη διαμαρτυρία μας για την αντιμετώπιση του Στρατιωτικού Προσωπικού, και ευελπιστούμε στην άμεση αποκατάσταση του προβλήματος και την ομαλή επαναλειτουργία του ΣΤΕΠ για την υγειονομική περίθαλψη των Στρατιωτικών.

 

      4. Παρακαλούμε τον ΑΔΦ Βόλου, να επιμείνει και  να εντείνει τις ενέργειες του για την στελέχωση  και πλήρη ενεργοποίηση του ΣΤΕΠ.

 

     5. Οι κ.κ. βουλευτές της Εκλογικής Περιφέρειας μας ,προς τις/τους οποίες/οποίους κοινοποιείται το παρών έγγραφο , παρακαλούμε αφενός να προβούν στην ανάδειξη του συγκεκριμένου προβλήματος, αφετέρου να συνδράμουν στην επίλυση αυτού , δείχνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης των Ελλήνων εν ενεργεία στρατιωτικών  που υπηρετούν στο Νομό τους.

 

    6.Η Ένωση μας είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

        Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτριος Κοντούρης

Δημήτριος Τσιοπράς

6972828656

    6983508189

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά