Αλληλοφαγωμοί, πισώπλατα μαχαιρώματα και αλληλοκαρφώματα μεταξύ ¨συναδέλφων¨

 



Της Βάλιας Αμπατζή- Δημοσιογράφος/ Ιδιοκτήτρια ¨Στρατιωτικά θέματα ... επ Ωμου¨



Πρόσφατα γίναμε μάρτυρες στα social media ενός διαδικτυακού τσακωμού ανάμεσα σε στρατιωτικούς με ¨θέσεις¨.

Βέβαια πίσω απο όλο αυτό είχε πιο μεγάλο παρασκήνιο για το πως θα πατήσουν κάποιοι πάνω σε κάτι που λύθηκε παντελονάτα . 

Εκτός απο τους ενδιαφερόμενους μετά απο αυτό ήρθαν και οι ¨δικηγόροι¨ που με επιχειρήματα προσπάθησαν να βγάλουν λαγό αλλά τελικά μάλλον τίποτα δεν έκαναν και αυτούς που προσπάθησαν να τους χρησιμοποιήσουν ως  εργαλείο σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα για να πετύχουν άλλους σκοπούς κατάφεραν να γίνονται οι ίδιοι στόχος.

Μα ήθελα να ξερα που έχουν το θράσος και φοράνε την ελληνική σημαία, που κάνουν δηλώσεις δημόσια δεν ντρέπονται λίγο;;;; 

Μα οι ίδιοι έχουν πει τον άνθρωπο που θέλησαν να χρησιμοποιήσουν ανίκανο άχρηστο και επίσης ότι όλοι οι στρατιωτικοί ειδικής κατάστασης (κυρίως για τους ΕΥ) ότι είναι για πέταμα (πχ βλέπε Αρχαία Σπάρτη)!!!

Μην ξεχνάμε ότι αυτοί που έβριζαν έναν άνθρωπο , ξαφνικά τον ορίζουν ως φίλο που θα κάνει τη δουλειά τους!! Έτσι είναι οι στρατιωτικές λυκοφιλίες!

Κάποιοι δεν θα πρέπει να μιλάνε καν!!! Πονάει η αλήθεια μερικούς;

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά