Στελέχη ΠΝ μέσα απο τα πλοία του στόλου: Το χρέος μας κάνουμε αλλά θέλουμε στήριξη απο το ΥΠΕΘΑ

 




Την στήριξη του Υπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου ζητούν τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού που βρίσκονται εδώ και καιρό λόγω της κρίσιμης κατάστασης που περνάει η χώρα μέσα στα πλοία του Στόλου.

Δεν το βάζουν κάτω ¨γιατί κάνουμε το χρέος μας απέναντι στην πατρίδα  και θα είμαστε εδώ για όσο χρειαστεί¨ (παρόλο που οι μέρες στη θάλασσα είναι πολλές ).

Το μόνο που ζητούν απο το ΥΠΕΘΑ ειναι αυτά που δικαιούνται , επίδομα στόλου, επίδομα ετοιμότητας έστω κάτι απο τις υπηρεσίες.

Όπως μας αναφέρουν το λιμενικό παίρνει πλεύσιμη 40 ευρώ και το πολεμικό ναυτικό 17,61.

Όσοι είχαν εμπλοκή στο προσφυγικό με τα επεισόδια στον Έβρο πήραν κάτι.

Αξιότιμε κ. Υπουργέ πιστεύουμε ότι έχετε την ευαισθησία τις δύσκολες ώρες που περνάνε οι άνθρωποι στον στόλο, αυτοί που αυτη τη στιγμή μας υπερασπίζονται.
Δείξτε την ευαισθησία σας για άλλη μια φορά!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά