Γ ' ΣΣ: Διέταξαν τα κρούσματα κορονοϊου να μπαίνουν κανονικά επιφυλακή στο στρατόπεδο μαζί με τους υγιής συναδέλφους τους!

 
ΠΗΓΗ: ARMY24NEWS

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έρχονται απο Θεσσαλονίκη στο Army24  όσα στελέχη είναι   θετικά με κρούσμα κορονοϊού διατάχθηκαν να μπουν κανονικά μαζί με τους άλλους στην επιφυλακή.

Πως είναι δυνατόν σε άλλες περιοχές της Ελλάδα με 1 'η 2 κρούσματα σε πολίτες οι Διοικητές να έχουν κατανόηση και να προστατεύουν το προσωπικό τους και σε πόλεις μεγάλες , με μεγάλο αριθμό στρατιωτικών σε στρατόπεδα να δρουν ανεξάρτητα απο αυτό που έχει ορίσει το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΣ αντίστοιχα δηλαδή το να είναι αυστηρά τα μέτρα προστασίας.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι το θετικό κρούσμα κορονοιού ανήκει στην μπάντα του Γ ΣΣ, η οποία αποτελείται απο πολλά μέλη στρατιωτικούς.

Όπως ενημερωθήκαμε , όχι ο Δκτης της μπάντας αλλά ο Στρατηγός διέταξε να μπαίνουν κανονικά με τους άλλους .

Όπως καταλαβαίνετε ούτε απολύμανση ούτε τίποτα σε μέτρα στην Θεσσαλονίκη.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά