Λ Μπλαβέρης: Η ΕΑΑΣ εκθέτει το ΥΠΕΘΑ- Μεγάλη επικοινωνιακή γκάφα

 


Το ότι η ΕΑΑΣ εχει πάρει την κατηφόρα το ξέρουμε απο τις μαζικές αποχωρήσεις μελών ανα την Ελλάδα.

Αλλά ότι εκθέτουν το ΥΠΕΘΑ και τον ΥΦΕΘΑ το είδαμε και αυτό.

Ο δημοσιογράφος Λ. Μπλαβέρης ξέσπασε επ αυτού:


22/08/2020: Αναστατώθηκε - λέει - το ΚΚΕ, το οποίο μάλιστα έβγαλε και σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας, και όλο το υπόλοιπο Αριστεροϊμιτασιόν χλιμιτζουριό, για τη μετάβαση του ΥΦΕΘΑ Στρατηγού ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής στο Γράμμο στην ετήσια εκδήλωση Μνήμης για τους πεσόντες νεκρού του Ελληνικού Στρατού στην τελική μάχη του αιματηρού Εμφυλίου πολέμου (Γράμμο-Βίτσι) που ολοκληρώθηκε στο τέλος Αυγούστου 1949, ως εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβερνήσεως.
Η εκδήλωση είναι ετήσια και διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), η οποία εξέδωσε με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ελαφρότητα (κατά την άποψή μου) και σχετικό ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΤΙΚΟ δελτίο τύπου!!!

Παραγνωρίζω το γεγονός ότι τόσο το ΚΚΕ διοργανώνει δικές του καθαρά ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ εκδηλώσεις με τις οποίες τιμά τους δικούς του νεκρούς και τα δικά του γεγονότα, όπως π.χ. η ΑΠΟΨΙΝΗ εκδήλωση στην Κόνιτσα, όπου στέρεχος του ΚΚΕ θα μιλήσει για το πόσο ..."σωστό" και "ανθρωπιστικό" ήταν το ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ στη διάρκεια του Εμφυλίου (παραθέτω σχετική φωτογραφία της αφίσας της εκδηλώσεως)...
Παραγνωρίζω το γεγονός ότι προ ημερών ολοκληρώθηκε σχετική εκδήλωση πορεία στχα χνάρια του "Δημοκρατικού Στρατού" που έκαναν οι γιαλαντζί Αριστερούληδες νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ....
Τα παραγνωρίζω γιατί αυτά γίνονται "εξ αντανακλάσεως" και "εξ επαγγέλματος" από τους Αριστερούς με ή χωρίς εισαγωγικά!

Δεν μπορώ όμως να μην σταθώ στην ΜΝΗΜΕΙΩΔΗ (Επικοινωνικαή) γκάφα της ΕΑΑΣ, που σπεύδει 8 μέρες πριν από την εκδήλωση να ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ και ονομαστικώς μάλιστα, αφενός μεν την επίσημη εκπροσώπηση της Ελλην.Κυβερνήσεως και αφετέρου το ΠΟΙΟΣ θα είναι ο εκπρόσωπός της, ώστε να αρχίσουν τώρα επί ένα ολόκληρο 8ήμερο τα πολιτικά σχόλια και πιέσεις.
ΜΠΡΑΒΟ....
Επικοινωνιακά και από πλευράς πρωτοκόλλου λαμβάνετε ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ.

Διότι θα έπρεπε να γνωρίζετε καλώς, ότι η ΕΑΑΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ τύποις στο ΥΠΕΘΑ. Επομένως δεν είναι δυνατόν να προαναγγέλλεται από το "υφιστάμενο κλιμάκιο", κάτι που θα κάνει το "προϊστάμενο κλιμάκιο" για να χρησιμοποιήσω στρατιωτική ορολογία και να γίνω κατανοητός.

Το μόνο που θα ΕΠΡΕΠΕ να κάνετε θα ήταν ένα προαναγγελτικό της εκδηλώσεως, όπου το πολύ-πολύ θα δηλώνατε ότι η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της κυβερνήσεως που θα εκπροσωπηθεί αναλόγως.
ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ την εκδήλωση.
Όλα τα υπόλοιπα ΜΕΤΑ το πέρας της με ονόματα, φωτογραφίες κλπ.

Αυτά τα ολίγα και άλλη φορά ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ προσοχή στις ανακοινώσεις.
Γιατί αλλιώς εκτίθεται η Ένωση (μικρό το "κακό"), αλλά το πιο σημαντικό ΕΚΘΕΤΕΤΕ το ΥΠΕΘΑ και κατ' επέκταση την Κυβέρνηση.
Ελπίζω η Κυβέρνηση και το ΥΠΕΘΑ να μην υποχωρήσουν στις πολιτικές επιθέσεις της Αριστεράς που είναι σίγουρο ότι θα δεχθεί και να εκπροσωπηθεί κανονικώς στην εκδήλωση ΜΝΗΜΗΣ, που ΟΡΘΩΣ πραγματοποιείται.

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ!!!



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΟ !!!!!! ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΦΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΕΦΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά