Κι ο στρατός στη “μάχη” κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην περιοχή ΤραίανούποληςΚι ο στρατός στη “μάχη” κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην περιοχή Τραίανούπολης (φωτορεπορτάζ)


Συνεχίζει να καίει η φωτιά στην πυρκαγιά με τα τρία μέτωπα που ξέσπασε μετά το μεσημέρι στην περιοχή της Τραίανούπολης, αφού υπάρχουν αναζοπυρώσεις λόγω των ανέμων.
Στην “μάχη” της κατάσβεσης συμμετέχουν και δυνάμεις του στρατού με υδροφόρες και στρατιώτες, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες από το φωτορεπορτάζ του Evros-news.gr από τα μέτωπα της πυρκαγιάς.

Όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης και ενισχύσεις από το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Φυλάκιο Φερών, το Σουφλί μαζί με το Πυροσβεστικό ελικόπτερο καταβάλλουν συνεχείς προσπάθειες για έλεγχο της φωτιάς.Οι καπνοί φαίνονται από χιλιόμετρα μακριά τόσο στην Αλεξανδρούπολη όσο και την Εγνατία οδό, ενώ στάχτες επίσης γέμισαν την πόλη. Οι δυο φωτογραφίες μας είναι ενδεικτικές.
evros-news
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά