Συμμετοχή Διευθυντή θρησκευτικού ΓΕΣ Λγου Σωφρόνιου στην εκδήλωση ¨Το Χριστό στο Κάστρο¨
Ένας εξαιρετικός ιερέας ο Αρχιμανδρίτης Δντης Θρησκευτικού στο ΓΕΣ Λγος Σωφρόνιος Βόγκας πήρε μέρος στην υπέροχη κατανυκτική εκδήλωση της Χορωδίας Ορφέας χθες στην Τρίπολη.
Ο πάτερ Σωφρόνιος δεν έχει πολύ καιρό που είναι ιερέας στον ΙΝ Κοσμά Αιτωλού και με την ευγένεια- το ήθος του έχει κερδίσει το εκκλησίασμα του , πολύ περισσότερο δε τους νέους της πόλης.


Το υψηλό επίπεδο της Χορωδίας Ορφέας επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά απο την χθεσινή συναυλία με τίτλο ¨Το Χριστό στο Κάστρο¨ όπου η μεικτή Χορωδία Ορφέα μαζί με τη Χορωδία Μουσικού Ομίλου Σπάρτης και συνοδεία συνόλων μουσικής δωματίου πρόσφεραν μια εξαιρετική βραδιά.

Στην αφήγηση ήταν η Αντωνία Μπαντούνα και ο Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Βόγκας.

Έπειτα εγινε αναφορά στην ιστορία της Χορωδίας, ακολούθησε το Ave Maria απο τον τενόρο Άκη Καλμούκη και έκλεισε η βραδιά με τραγούδια απο την παιδική χορωδία.

Ρεπορταζ Βάλια Αμπατζή

Arcadiaspot

http://www.arcadiaspot.gr/2019/12/blog-post_214.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά