Βάλια Αμπατζή: Η ¨χακί¨ δημοσιογράφος που εμπιστεύονται οι στρατιωτικοίΜέσα από τα άρθρα της ενημερώνονται καθημερινά οι στρατιωτικοί. Τα ρεπορτάζ της επιβεβαιώνονται. Χαίρει εκτίμησης από πολλούς στρατιωτικούς άνδρες και γυναίκες , γιατί εκτός από μια πού καλή δημοσιογράφος στέκεται δίπλα στο πλευρό τους με οποιονδήποτε τρόπο.
Η Δημοσιογράφος Βάλια Αμπατζή από την Τρίπολη μετρά 25 χρόνια δημιουργικής καριέρας και μέσα από το ενημερωτικό blog της ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ…ΕΠ ΩΜΟΥ, έχει έρθει περισσότερο από κοντά στο προσωπικό των ΕΔ .
Η ίδια είναι μέλος του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου ,της Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων και προέρχεται από στρατιωτική οικογένεια.
Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τους πιο σημαντικούς Έλληνες με την ιδιότητα του στρατιωτικού δημοσιογράφου.
ΠΗΓΗ  MAKEDONIAWEBTV
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Radio producer-δημοσιογράφος Στρατιωτικής ενημερωτικής εκπομπής ¨Ενημέρωση Επ Ώμου¨Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά