Παρουσία ΥΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή σε εκδήλωση των AHEPA για την Εθνική Στρατηγική

 


Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής συμμετείχε χθες, Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, σε εκδήλωση του παραρτήματος HJ-04 Solon της American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA) για την Στρατηγική Εθνικής Ασφαλείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Καλλιθέας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ανάλυση του γεωπολιτικού περιβάλλοντος, των προκλήσεων, των απειλών και πώς αυτά επηρεάζουν τη χώρα μας. Στην τοποθέτησή του, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα είναι ισχυρή και προβάλλει τη δυνατότητα της να διασυνδέσει στρατηγικά ενδιαφέροντα του ευρύτερου χώρου, με στόχο την πρόοδο και την ευημερία.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την επιτροπή Εκπαίδευσης της AHEPA, υπεύθυνος της οποίας είναι ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς Δρ. Ιωάννης Κωνσταντόπουλος.

Συμμετείχαν ο Πρόεδρος του παραρτήματος HJ-04 Solon κ. Αλέξανδρος Δήμας, ο Αντιπρόεδρος κ. Σωτήρης Στασινόπουλος, ο αναπληρωτής καθηγητής του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δρ. Νικόλαος Κυριαζής,  διακεκριμένες προσωπικότητες του ακαδημαϊκού χώρου και της διπλωματίας, καθώς και απόστρατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά