Διεξαγωγή 54ου Παγκόσμιου Στρατιωτικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας CISM στην Ελλάδα1 Ιουνίου 2023Από την Τετάρτη 07 έως την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, θα διεξαχθεί το 54ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας του Διεθνούς Συμβουλίου Στρατιωτικού Αθλητισμού (CISM), το οποίο θα διοργανώσει το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) του ΓΕΕΘΑ.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα πραγματοποιείται για δεύτερη φορά στην Χώρα μας με την πρώτη να έχει λάβει χώρα το 1962, και θα συμμετάσχουν περίπου 100 αθλητές αντιπροσωπευτικών ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) από την Ελλάδα, την Βραζιλία, την Γαλλία, την Δανία, την Ισπανία, την Ιταλία, τον Καναδά, την Ουκρανία και την Πολωνία.

Η Ελληνική Ομάδα Ιστιοπλοΐας έχει εκπροσωπήσει τις ΕΔ σε παγκόσμιους αγώνες με σημαντικές επιτυχίες, με τελευταία σπουδαία διάκριση για την οποία βραβεύτηκε από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ την 3η θέση στο 53o Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας του CISM που πραγματοποιήθηκε από 29 Μαΐου έως 4 Ιουνίου 2022 στην Βρέστη της Γαλλίας (πατήστε εδώ).
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά