Εκπαιδευτικό Ταξίδι της ΣΜΥ στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»

Εκπαιδευτικό Ταξίδι της ΣΜΥ στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»

Από την Τρίτη 20 έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, οι Σπουδαστές της ΙΙΙης Τάξης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού τους ταξιδιού, πραγματοποίησαν επίσκεψη σε Σχηματισμούς, Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στην Περιοχή Ευθύνης (ΠΕ) του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ) «ΘΡΑΚΗ».

Αναλυτικότερα, την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, επισκέφθηκαν αρχικά  την έδρα του Δ' ΣΣ «ΘΡΑΚΗ», όπου τους υποδέχθηκε ο Υποδιοικητής του Δ’ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ» Υποστράτηγος Δημήτριος Πετρούλιας και τους έγινε ενημέρωση για το έργο και την αποστολή του Σώματος Στρατού.

Στη συνέχεια από την Τετάρτη 21 μέχρι και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, επισκέφθηκαν τις έδρες της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XII Μ/Κ ΜΠ) «ΕΒΡΟΣ», της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (50 Μ/Κ ΤΑΞ) «ΑΨΟΣ» και της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI Μ/Κ ΜΠ) «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ», όπου και ενημερώθηκαν για το έργο και τις δραστηριότητες των Σχηματισμών. Επιπρόσθετα, οι Σπουδαστές επισκέφθηκαν το Κέντρο Εξομοιωτών (ΚΕΞ) αρμάτων στο Στρατόπεδο «ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ» καθώς και Επιτηρητικά Φυλάκια στην ΠΕ του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ) «ΘΡΑΚΗ».

#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά