Λάρισα: Απόστρατος αξιωματικός ο 56χρονος που βρήκε φρικτό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα



larissa© Παρέχεται από: Protothema.gr

Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Αετόλοφος, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αγιά στη Λάρισα, μετά την είδηση ότι 56χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα. Πρόκειται για τον άτυχο Δημήτρη Γκ. ο οποίος ήταν απόστρατος αξιωματικός του Στρατού.

Το θλιβερό συμβάν είχε σημειωθεί την Παρασκευή (23/06) σε περιοχή της Χάλκης, όταν ο 56χρονος καταπλακώθηκε από την γκαραζόπορτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, σύμφωνα με το onlarissa.gr.






Εντοπίστηκε περίπου μισή ώρα αργότερα από οικείο του πρόσωπο που τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όμως εξέπνευσε εκεί μετά από λίγη ώρα παρά τις υπεράνθρωπες προσαπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Δευτέρα 26 Ιουνίου, στις 2.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Αετόλοφο. Αφήνει πίσω τη σύζυγο και τους δύο του γιους του.


msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά