Στρατιωτικός κατηγορείται για βιασμό 19χρονου με νοητικά προβλήματα στην Ορεστιάδα







Στρατιωτικός κατηγορείται για βιασμό 19χρονου με νοητικά προβλήματα στην Ορεστιάδα© CNN.gr

Στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ξάνθης πρόκειται να οδηγηθεί 46χρονος στρατιωτικός, με την κατηγορία του βιασμού 19χρονου με νοητικά προβλήματα.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή έξω από ένα χωριό της Ορεστιάδας όταν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 19χρονος έχει καταγγείλει πως ο 46χρονος επιλοχίας τον έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητο του ,και τον οδήγησε σε αγροτική τοποθεσία όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις και στη συνέχεια στο βιασμό του.

Ο 46χρονος συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από τον 19χρονο, και τότε ομολόγησε ότι προέβη σε αυτές τις πράξεις αλλά, όπως ισχυρίστηκε, με τη θέλησή του 19χρόνου.




msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά