Λειτουργία βρεφονηπιακού σταθμού στη Φρουρά Δράμας

 


Η αναγκαιότητα ύπαρξης βρεφονηπιακών σταθμών δεν είναι νέα διαπίστωση. Η έλλειψή τους δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε αρκετές περιπτώσεις, με αποτέλεσμα το στρατιωτικό προσωπικό να ψάχνει για λύσεις δίχως την υποστήριξη της Υπηρεσίας, οι οποίες, δυστυχώς, τις περισσότερες φορές δεν υπάρχουν. Η ΠΟΕΣ υποστηρίζει το αίτημα της Ένωσης Στρατιωτικών Δραμας προκειμένου να δημιουργηθεί βρεφονηπιακός σταθμός στη συγκεκριμένη Φρουρά.
 
 

ΘΕΜΑ:   Μέριμνα Στρατιωτικού Προσωπικού (Λειτουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Νομό Δράμας)

ΣΧΕΤ.:  α. ΠαΔ 4-52/2020/ΓΕΣ/ΔΥΓ

        β. Υπ’ αριθμ. 21/2023 έγγραφο Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ.


              Κύριε Αρχηγέ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Δράμας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ.) με το (β) σχετικό, το οποίο σας αποστέλλουμε συνημμένως, η Φρουρά Δράμας εξαιρείται από το σχεδιασμό των βρεφονηπιακών σταθμών (ΒΝΣ).

Ωστόσο, υιοθετώντας την πρόταση υπόψιν Ένωσης, θεωρούμε ότι υπάρχει και η δυνατότητα και η αναγκαιότητα δημιουργίας ΒΝΣ, ώστε να εξυπηρετούνται τα στελέχη των ΕΔ που υπηρετούν στην περιοχή.  

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε για την εξέταση και ικανοποίηση ανωτέρω αιτήματος.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.-- 
Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.Ο.Ε.Σ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά