Ολοκλήρωση του Προγράμματος Δράσεων «ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ»
Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο το πρόγραμμα αθλητικών δράσεων με την ονομασία «ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ», που διοργανώθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.) και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΓΕΕΘΑ για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας.

Στο εν λόγω πρόγραμμα συμμετείχαν Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και διακεκριμένοι αθλητές που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, και έλαβαν μέρος παιδιά του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων ηλικίας από 8 έως 15 ετών. Σκοπός ήταν η γνωριμία τους με τον αθλητισμό ως μέσο προάσπισης της υγείας τους, η μεταλαμπάδευση των αρχών του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και της συνεργασίας, καθώς και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν διαφορετικά αθλήματα, ως ακολούθως:

● Ξιφασκία.
● Χειροσφαίριση (Handball).
● Πολεμικές Τέχνες (Tae Kwon Do).
● Ακοντισμός.
● Άλμα επί κοντώ.
● Τρέξιμο και σκοποβολή (Laser Run).
● Χορός.
● Δρόμος μετ’ εμποδίων.
● Άλμα εις μήκος.
● Σκυταλοδρομίες.

Στο πλαίσιο της δράσης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση των παιδιών στους χώρους του σταδίου με συστήματα αυτόματης ακουστικής ξενάγησης, καθώς και περιήγηση στην Έκθεση «Αναμνήσεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες: Αφίσες και Δάδες από το 1896 έως σήμερα».

1 του 11
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά