Συμμετοχή ΥΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στις εκδηλώσεις για την 199η Επέτειο Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Νήσου Κάσου

 


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής συμμετείχε σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στις εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση της 199ης επετείου από το Ολοκαύτωμα της Ηρωικής Νήσου Κάσου.

Ο κ. Στεφανής παρευρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση, κατέθεσε στεφάνι και παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση. Επίσης, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Κάσου κ. Ερωτόκριτο Μιχάλη και επισκέφθηκε την ΤΠΚ «ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ», η οποία ναυλοχεί στην περιοχή.

Σε δήλωσή του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισημαίνει: «Η Ηρωική Κάσος μας υποδέχτηκε για μια ακόμη φορά, για την 199η Επέτειο του Ολοκαυτώματός της. Συζητήσαμε για τα έργα που υλοποιούνται, καθώς και για όσα προγραμματίζονται. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα κοντά στις ακριτικές περιοχές, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και την Περιφέρεια».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά