ΤΑΜΣ «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - 23»

ΤΑΜΣ «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - 23»

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο φράγμα του Αγίου Ιλαρίωνα η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - 23», με τη συμμετοχή τμημάτων και μέσων της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού (9 Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ) «ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ», της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) «ΚΙΛΚΙΣ ΛΑΧΑΝΑ», καθώς και Εθνοφυλάκων των Ταγμάτων Εθνοφυλακής της Καστοριάς, του Νεστορίου, του Αμυνταίου, της Φλώρινας, της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας. Κατά την άσκηση εξετάστηκαν αντικείμενα αντιμετώπισης ασύμμετρων απειλών.

Την άσκηση παρακολούθησε ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Αντιστράτηγος Πάρις Καπραβέλος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και εν ενεργεία Αξωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά